Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaz Dönemleri Boş Vakit Olarak Görülmemeli

Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi’nin son mezunlarından Okan Küçük TM3 puan türünde Türkiye 287.si olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Yaz Dönemleri Boş Vakit Olarak Görülmemeli

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi’nin son mezunlarından Okan Küçük TM3 puan türünde Türkiye 287.si olmanın haklı gururunu yaşıyor.
 
Elde ettiği başarının sevincini paylaşan Okan Küçük yaptığı açıklamada; “İlkokulu ve ortaokulu Mehmet Akif İlkokulunda okudum. İlkokul ve ortaokul zamanında da derslerim iyiydi. O zamanlarda da planlı ve çok çalışıyordum. SBS de istediğim başarıyı sağlayamasam da Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesini kazandım. Lisenin ilk yılları benim için zorlu geçti, derslere yeteri kadar önem vermediğim için başarı sağlayamadım. O günlerim için ayrıca çok pişmanım. Ama 11. sınıfta bir toparlanmayla eksik kaldığım yerleri tamamlamaya çalıştım. 11 den 12 ye geçtiğim yaz dönemi günlük 14-15 saat çalışmayla YGS netlerimi iki katına çıkardım. Şunu söylemeliyim ki yaz dönemleri boş vakit olarak görülmemeli. Benim gibi ders konusunda eksiklikleri tamamlamak, kitap okumak, kendimize bir uğraş edinmek için oldukça değerli günler olarak görülmeli. Bu çalışma sürecinde dershane ya da etüt merkezi desteği almadım sadece matematikte iyi sonuç almak amacıyla özel dersi tercih ettim. Kendi çalışmamla bir şeyleri başarmak beni daha çok mutlu ediyordu. Tabi bu çalışmaya karşılık olarak da TM3 puan türünde Türkiye 287.si oldum. Bu sonucu almak tabi ki gurur verici. Sınavdaki bu başarımı çok çalışmama borçluyum, bundan sonraki hayatımda da bu çalışma temposunu arttırarak sürdürmek amacındayım. Eğer ülke olarak bir şeyler başarmak istiyorsak hepimizin çok çalışması gerektiğini düşünüyorum. Son olarak sınav zamanında benim için uğraş veren bu dereceyi yapmamda büyük emekleri olan aileme ve değerli Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve yöneticilerime bir teşekkür borçluyum. Bu başarının Dörtyol'da katlanarak sürmesini umut ediyorum. Ayrıca bana bu fırsatı sunduğu için İlk Kurşun Gazetesi ailesine teşekkür ederim.” Dedi.
Başarmak için inanın ve çalışmanın yeterli olduğunun canlı bir ispatı olarak bizleri ziyarete gelen TM3 puan türünde Türkiye 287.si Okan Küçük kardeşimiz, eğitimine Koç Üniversitesi psikoloji bölümünde tam burslu olarak devam etmeyi hedefliyor. Bizde kendisini elde ettiği başarıdan dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş