Skip Navigation Links

Maliye'den İTSO'ya Teşekkür Belgesi

Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin kanunun sürecinde taksit hatırlatma kampanyasına destekl

Maliye'den İTSO'ya Teşekkür Belgesi

Gündem   A+a-

 
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin kanunun sürecinde taksit hatırlatma kampanyasına desteklerinden dolayı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür belgesi takdim etti.
 
Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, Akdeniz Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Belman Gökçek  ve Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Ummahan Dirisağlık İTSO’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Vergi Daireleri Müdürleri, üzerinde, ‘6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanunun 2017 Mayıs ayında yapılan taksit hatırlatma kampanyasına yaptığınız katkılar için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Nazmi Erol Hatay Vergi Dairesi Başkanı’ yazılı ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı başlıklı teşekkür belgesini İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a takdim ettiler.
 Sahil Vergi Dairesi müdürü Mehmet Özbey, İTSO Yönetimine ve personeline yapılandırma sürecinde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkürlerini iletti.
 
İTSOBaşkanı Levent Hakkı Yılmaz, Belge için teşekkür ederek; “Şehrimizin ekonomisine değer katan, istihdam sağlayan şirketlerimiz, Kobilerimiz ve tüm esnaflarımız için borçların yeniden yapılandırılması önemli bir fırsattı. Biz de İTSO olarak yapılandırma sürecinde tüm üyelerimize yardımcı olduk.  Yönetim kurulum adına Hatay Vergi Dairesi Başkanımız Nazmi Erol’a da  ayrıcateşekkür ediyorum” dedi.
 
İskenderun Vergi Dairesi müdürlerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, M.Ali Bulut ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet