Skip Navigation Links

İTSO Futbol Takımı Çeyrek Finale Kaldı

İskenderun Belediyesinin organizasyonu ile 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası Futbol turnuvalarında

İTSO Futbol Takımı Çeyrek Finale Kaldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesinin organizasyonu ile 15 Temmuz  Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası Futbol turnuvalarında İTSO Futbol takımı ikinci galibiyetini alarak çeyrek finale çıktı.
İskenderun Belediye Sahil Spor Kompleksindeki Halı sahasında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası yoğun ilgi görüyor.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, karşılaşma öncesi futbolcuların yanına gelerek; ”İskenderun Belediyesinin 15 Temmuz Şehitleri anma etkinliği kapsamında, düzenlediği Futbol turnuvalarına İTSO olarak biz de katılıyoruz. Farklı kurumları bir araya getiren bu turnuvada birlik beraberlik ruhuna katkı sağlayan tüm takımlarımıza başarılar dilerken, organizasyonu düzenleyen İskenderun Belediyesine de teşekkür ediyoruz” dedi. 
Turnuvaya katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Futbol takımı rakibi Toprak Mahsulleri Ofisini 6-2 yenerek çeyrek finale çıktı.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet