Skip Navigation Links

Başsavcı Akın’dan Başkan Seyfi Dingil’e Veda Ziyareti

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı iken Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirilen

Başsavcı Akın’dan Başkan Seyfi Dingil’e Veda Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı iken Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirilen Abdulkadir Akın veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Abdulkadir Akın, İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil’e veda ziyaretinde bulundu.
 
 
Yeni görev yeri olan Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlamadan önce İskenderun’da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başsavcı Akın,”Kamuda görev yapmak böyle bir şeydir. Bir yere atanıp göreve başlıyorsunuz, bir süre görev yaptıktan sonra Devlet size başka yerde ihtiyaç duyuyor ve başka bir yere atanıyorsunuz. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bugün veda ziyaretlerimiz kapsamında İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’i ziyaret ettik, bu vesile ile tüm İskenderunlu hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞSAVCIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Değerli Başsavcımız Abdulkadir Akın’da İskenderun’da başarılı çalışmalara imza attı. Devletimiz ve milletimiz adına önemli görevlerde bulundu. Her şeyden önce değerli başsavcımıza hizmetleri için, devlet ve millete hizmet noktasında sergilediği üstün gayretler için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da daha güzel görevlerde aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum. Bundan sonraki yeni görevinde Başsavcımız Sayın Akın’a başarılar diliyorum” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet