Skip Navigation Links

Basın Emekçisi Erdem’in Baba Acısı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çıkan gazetelerin sabahın erken saatlerinde okuyuculara ulaşmasında büyük emeği olan Erdam Biçer’in

Basın Emekçisi Erdem’in Baba Acısı!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde çıkan gazetelerin sabahın erken saatlerinde okuyuculara ulaşmasında büyük emeği olan Erdem Biçer’in, 70 yaşındaki babası Asaf Biçer bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.
 
Ani bir rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gördüğü hastanede, 70 yaşında hayata veda eden Asaf Biçer’i sevenleri gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.
 
Fener Caddesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Asaf Biçer’in cenazesi, Çankaya Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 
Gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlanan 5 çocuk babası Asaf Biçer’in ailesi, Biçer’in beklenmedik vefatından dolayı derin üzüntüye boğuldu.
 
Merhum Asaf Biçer’in çocukları ve yakınları taziyeleri kabul ederken, merhumun dostları ise bu acılı günlerinde aileyi yalnız bırakmadı.
 
Basın camiasının sevilen emektarı Erdem Biçer’i de basın camiası dostları da bu acılı günlerinde yalnız bırakmadı.
 
Bizlerde Merhum Asaf Biçer’e Allahtan rahmet, başta basın emektarı değerli arkadaşımız, merhumun oğlu Erdem Biçer ve ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet