Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi’nde Halk Günleri Devam Ediyor

Seyfi Dingil, her hafta düzenlenen halk günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

İskenderun Belediyesi’nde Halk Günleri Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her hafta düzenlenen halk günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.
Belediye Başkanlığı makamında her Salı gerçekleştirilen halk günü toplantıları devam ediyor. 
Toplantılarda, halkın sorununu dinleyerek çözüm aramaya devam eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlar ile yakından ilgileniyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Seyfi Dingil, vatandaşların sorunlarına ellerinden geldiği kadar çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Her hafta düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunları dinliyor, çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek halk hizmet noktasında destek isteyen kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Halkımızın görüş ve önerileri benim için çok değerli. Vatandaşımızla sürekli fikir alış verişinde bulunuyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar, halkımızla iç içeyiz. Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla halk günleri uygulamasına devam ediyoruz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş