Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Madalyalarla Döndüler..

Geleneksel Adıyaman Nemrut Komagene ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Karate Turnuvası düzenlendi.

Madalyalarla Döndüler..

Gündem   A+a-

 
Geleneksel Adıyaman Nemrut Komagene ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Karate Turnuvası düzenlendi.
Turnuvaya, Adıyaman, Hatay, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Konya, Kayseri, Van, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Kilis ve Kahramanmaraş'tan gelen idareci, antrenör, hakem ve sporcular olmak üzere yaklaşık 800 kişi katıldı.
Müsabakalar zorlu geçerken birbirinden yetenekli sporcular, bir gün milli takımda Türkiye’yi ay yıldızlı al bayrağın altında uluslar arası arenada temsil edebilmek için mücadele etti.
İskenderun Gençlik Merkezi adına müsabakalara katılan, Müstakim Kızgın, Aleyna Karpuz, İrem Karpuz, Ecem Fahlioğuları, Teoman Çalışkan, Özer Culha, Ulaş Can Altay birincilik madalyalarını alarak İskenderun’a kazandırdılar.
Merve Fahlioğulları, İdil Şimşek, Mehmet Süleyman, Akın ise ikincilik madalyalarını alarak İskenderun’a kazandırdılar.
Şevki Can Akbaş, Hüseyin Altay ise üçüncülük madalyalarını alarak İskenderun’a kazandırdılar.
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un önemli bayrak ve millet adına çok önemli bir gün olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
"15 Temmuz'u gençlerimize unutturmamak anlamında karate turnuvasını ilimizde organize ettik. Bundan dolayı mutluyuz. Müsabakalar gün boyu devam edecek. Nemrut Dağı gezisi ile organizasyon sona erecektir. Ben emeklerinden dolayı karate camiasına teşekkür ederim."
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ise tüm şehitlerin anısına düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar