Skip Navigation Links

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası Başladı

İskenderun Kaymakamlığı ile İskenderun Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvası Başladı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamlığı ile İskenderun Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası düzenlenen tören ile başladı.
 
İskenderun Belediyesi sahil spor kompleksinde düzenlenen turnuvaya kamu kurumlarının futbol takımları, İskenderun Şehit ve Gazi aileleri derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin, Ahmet Çetinkaya, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
ŞEHİTLERİMİZ SAYGIYLA ANILDI
 
Düzenlenen organizasyon hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Kaymakamlığımız ve belediyemizin organizasyonu ile düzenlenen turnuva son derece anlamlı. Turnuva açılış karşılaşmasında belediye meclis üyelerimizin takımı ile İskenderun Şehit Ailelerinin oluşturduğu takım Karması karşı karşıya geldi. Açılış töreni öncesinde turnuvaya katılan takım ve tüm sporculara teşekkür belgesi ile madalya verildi. Ayrıca kurum yetkililerine anı plaketi verildi” dedi.
 
15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAK İSTİYORUZ
 
Turnuvanın düzenlenmesinde amacın 15 Temmuz şehitlerini anmak olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında birçok farklı etkinlik düzenledik.15 Temmuz’u unutmayıp asla da unutturmayacağız. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarı dileklerimizi ilettik. 15 Temmuz’u unutmamak, unutturmamak  adına bu tarz etkinliklerimiz devam edecek.” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet