Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler

Atasever ve Yıldırım ailelerinin düğün heyecanı Asaş Filtre’nin başarılı yöneticilerinden Suat Atasever’in yeğeni Faruk Atasever

Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler

Gündem   A+a-

 
Atasever ve Yıldırım ailelerinin düğün heyecanı Asaş Filtre’nin başarılı yöneticilerinden Suat Atasever’in yeğeni Faruk Atasever, Yıldırım Ailesi’nin güzel kızları Canan Yıldırım ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Zuke-Cihan Yıldırım çiftinin kızları Canan Yıldırım ile Mine-Sinan Atasever’in yakışıklı oğulları Faruk Atasever, İsos Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdiler. Gerçekleştirilen düğüne katılan davetliler genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu. Kalabalık bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğün törenine iş dünyasından da önemli isimler katılım gösterdi.
 
Genç çift, birbirlerine olan sevgilerini mükemmel bir düğün töreniyle taçlandırdı. Gece geç saatlere kadar eğlenen davetliler, unutulmaz bir akşam geçirdi. Suat Atasever-Sinan Atasever kardeşler de gece boyunca konuklarla yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attı.
 
8gunhaber Web Tv olarak genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir hayat diliyoruz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar