Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’a Doğalgaz Geliyor

Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde yapılacak olan Doğalgaz Temel Atma Törenine herkesi davet etti

Arsuz’a Doğalgaz GeliyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 19 Temmuz Çarşamba günü Saat:18.00’de Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde yapılacak olan Doğalgaz Temel Atma Törenine herkesi davet etti
 

Arsuz’a Doğalgaz Geliyor

 

 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçeyi doğalgaza kavuşturmak için kararlılıkla çıktığı yolda nihayet mutlu sona ulaştı. Arsuz'u doğalgaz kapsamına aldırmak için verdiği mücadelenin ardından Karaağaç Mahallesi’nde temel atmak için gün sayan Başkan Culha, Karaağaç Mahallesi’nin bir kısmının 2017 yılı içerisinde doğalgaz kullanabileceği müjdesini verdi.
 

“Çabalarımız sonuç verdi”

Başkan yardımcıları Özgür Murt ve Sedat Deveci ile birlikte AKSAGAZ Hatay ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan’ı ziyaret ederek ilçeye doğalgaz bağlanmasını sağlamak için verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Culha,  19 Temmuz Çarşamba günü Saat:18.00’de Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi (20 metrelik çevre yolu) migros yanında yapılacak olan Doğalgaz Temel Atma Törenine herkesi davet etti.
Arsuz’u teknik, idari, sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere her yönden gelişmesine katkı sunmak adına çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz’da da özellikle yaz – kış kullanılan sitelerden doğalgaz bağlanılması için yoğun talep aldık.  Başlattığımız girişimler, Bakanlık, EPDK, BOTAŞ, ENERJİSA ve AKSAGAZ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin ardından bugün nihayet sevindirici bir haber aldık ve Çarşamba günü doğalgaz temel atma törenini hep birlikte yapacağız. İnşallah önümüzdeki kış mevsimi gelmeden Karaağaç Mahallemizin bir kısmı doğalgaz kullanmaya başlayacaktır” dedi.
 

Arsuz’a 91,3 milyonluk yatırım

AKSAGAZ Bölge Müdürü Metin Ceyhan da, Arsuz’daki doğalgaz yatırım maliyetinin 91.3 milyon lira olduğunu, bunun 28,4 milyonunu Karaağaç kısmının kapsadığımı belirterek, 2017 yılında Karaağaç Mahallesi’nde 4 milyonluk yatırımın gerçekleşeceğini ve bu bölgeye bir adet yüksek basınç düşürme ve ölçüm istasyonu yapılacağını dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından Metin Ceyhan, Başkan Nazım Culha ve ekibi ile birlikte bilgisayar ortamında doğalgaz bağlantı noktaları ve doğalgaz döşeme noktalarını inceledi.
 
 
Arsuz’a Doğalgaz Geliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş