Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’yi tercih edenlere 400 TL burs!

İSTE'nin bölümlerine ilk 3 tercih sırasından yerleşecek öğrencilere aylık 400 TL burs verileceğini açıklandı.

İSTE’yi tercih edenlere 400 TL burs!

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile imzalanan protokol kapsamında; 2017-2018 eğitim-öğretim yılı tercih döneminde de, geçen yıl olduğu gibi, İSTE'nin bölümlerine ilk 3 tercih sırasından yerleşecek öğrencilere aylık 400 TL burs verileceğini açıkladı.
 
İTSO ile bu konuda ön protokol imzaladıklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'na destekleri için teşekkürlerini ifade ederek, bu destek ile öğrenci memnuniyetinin daha da artmaya devam edeceğini belirtti. 
 
Burs programı kapsamında: 2017 Yılı Üniversite tercihlerinde; ilk üç tercihinde İSTE’nin dört yıllık fakülte ve yüksekokul bölümlerini tercih edip, İSTE’ye yerleşen ve kayıt yaptıran öğrenciler arasında en yüksek puanı olan üç öğrenciye (her bölüm için ayrı ayrı olmak üzere) 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 9 ay süreyle aylık 400 TL burs verilecek.
 
Burs verilecek öğrenciler, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenci kayıt işlemi sonrası ÖSYM ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan alınacak resmi verilere göre belirlenecek. 
 
Burs programı hakkındaki detaylı bilgiye http://www.iste.edu.tr/haber-merkezi/2017/07/13/407 adresinden ulaşılabiliyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar