Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Şehitlik Camii İbadete Açıldı

Payas ilçesinde Payas Belediyesi tarafından yapılan Şehitlik Camisi ibadete açıldı.

Payas Şehitlik Camii İbadete Açıldı

Payas   A+a-

 Açılışa Payas Belediye Başkanı Bekir Altan İlçe Müftüsü Sezai Erdal İlçe Kaymakamı Müdürü Faruk güney AK Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Caminin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Bekir Altan Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik Cumhur başkanımızın izniyle yerilen Kanun Maddesinden sonra Ülkemizde 2 cami yapıldı oda bize kısmet oldu dedi
İlçe Müftüsü Sezai Erdal"Camilerimiz adı üstünde toplayan, müminleri birleştiren bir mekanlardır. Bu camiler bütün Müslümanların birleştiği bir araya geldiği mabetlerdir, mekanlardır. Her Müslüman'ın yeridir. Müslüman'ın tek bir ibadet yeri vardır burası da camidir. Camilerimizi birlik, beraberlik ve barış içerisinde yaşamamızın bir manevi tapusudur. Cami aslında Müslümanların bir araya geldiği, dertleştiği, tanıştığı, kaynaştığı mekanlardır aynı zamanda. Caminin hayırlara vesile olmasını, caminin yapımında emeği geçenlere, maddi-manevi destekte bulunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a teşekkür ederim" dedi.
Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen Cami açılış programı, dua ve tekbirler getirilerek açıldı
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar