Skip Navigation Links

İskenderun’da Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

İskenderun’da Kaptan Mehmet Paşa camiinde 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu.

İskenderun’da Şehitler İçin Mevlid-i Şerif OkutulduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kaptan Mehmet Paşa Camiinde okutulan Mevlid-i Şerife TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, meclis üyeleri, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan ve din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif’ okundu ve dualar edildi.
Düzenlenen program hakkında açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla, şükranla andıklarını belirterek,“Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Herkes şunu bilmeli, bu millet inancıyla ve imanıyla kararlığıyla, içte ve dışta tüm hainlere karşı aşılmaz bir kale ve sıradağlar gibi duran bir settir. 15 Temmuz’da da bu görüldü. Bugün biz milletçe hep birlikte bu inanç ve imanla geleceğe doğru kararlı yürümeye devam edeceğiz.15 Temmuz’u hiç unutmayacağız. Her 15 Temmuz’u anarken onlara milletçe bir kez daha dualarımızı şükranlarımızı, Fatihalarımızı sunacağız. Milletçe şehitlerimize minnet ve şükran duyuyoruz” dedi.
Daha sonra İskenderun Belediyesi tarafından dondurma ikramı yapıldı.
 
 
İskenderun’da Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet