Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aslanlar Gibi Aslan Köyü !

Temelden Kredi İmkanı ve Otomobil Hediyeli …

Aslanlar Gibi Aslan Köyü !Web
TV

Ekonomi   A+a-


Aslanlar Gibi Aslan Köyü !
Temelden Kredi İmkanı ve Otomobil Hediyeli …
Varan 1 - Temelden banka kredisi imkanı
Varan 2 -- Elektrik ve su kesintilerine son
Varan 3 - Noter huzurunda yapılacak çekilişte konut alan 5 kişiye sıfır Km Volkswagen Polo
Varan 4 – Damacanada içme suyuna son veren Site içme suyuna merkezi arıtma sistemi Varan 5 – 154 adet 3+1- 77 adet ise 2+1 daireden İlk 30 daire lansmana özel maliyetine.. 15 adet 300 bin TL değerindeki 3+1 daire 159 bin TL, 10 adet 2+1 daire ise 139 bin TL’den
Varan 6 – 14 dönüm alan üzerine 7 blok 11 kattan oluşan bir konsept olarak kurulacak Aslan Köy’de kreş, market, lokanta, kadın ve erkek kuaförü de olacak.
Varan 7 – Sosyal donatılar, çocuklar için oyun parkları, spor alanları..
 
Bütün bu ayrıcalık ve fırsatlardan yararlanmak için 0 532 253 72 67 ve 0 326 618 26 13 Aslan İnşaat Gani Aslan’ı arayabilirsiniz. Hatay’ın Arsuz ilçesinde inşaatına başlanan Aslan Köyü proje aşamasından bu yana çok konuşuluyor. Aslan Köyü projesinin çok konuşulmasının nedeni ise sıra dışı bir yaşam alanı, iddalı oluşu, henüz temel aşamasında olmasına rağmen Türkiye İş Bankası ile yapılan özel anlaşma sonucu kredi imkanı sunması ve de konut alan 5 kişiye sıfır Km Volkswagen Polo otomobili noter huzurunda yapılacak çekilişle veriyor olması. Elektrik ve su kesintilerinin büyük dert olduğu günümüzde ise Aslan İnşaat Sahibi Gani Aslan’ın tüm projelerinde olduğu gibi Aslan Köyü projesinde de elektrik ve su kesintilerine çözüm bulmuş olması konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir artı olarak karşımıza çıkarken, evlerde kullanılacak çeşme suyunun aynı zamanda arıtılacak olması da damacana su masrafını da bitiriyor. İskenderun, Arsuz ve Belen’de sayısını dahi hatırlamadığı onlarca projeyi bitiren, tüm müşterilerinin memnuniyetiyle sürekli yeni projelere yelken açan Aslan İnşaat Sahibi Gani Aslan, Arsuz Karaağaç Mahallesi otoban çevre yolunun hemen yanında inşaatına başladığı Aslan Köyü projesini gururla anlatarak, bugüne kadar yapılmış en donanımlı proje olduğunu söylüyor. İlk 30 dairede lansmana özel maliyetine fiyat belirleyen Gani Aslan, 15 adet 3+1 daireyi 159 bin TL, 10 adet 2+1 daireyi ise 139 bin TL’den satışa çıkardı. Aslan Köyü Projesini ayrıcalıklı kılan ise, banka kredisi kullanmak zorunda olanlara Türkiye İş Bankası ile yaptığı özel anlaşma sonucu temelden kredi imkanı sağlayan Gani Aslan, konut sahibi olmayı planlayan, ekonomik durumlarını kara kara düşünenlere de umut oldu..
 
 
 
 
 
 
Aslanlar Gibi Aslan Köyü ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar