Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan’da Hatlar Yenileniyor...

HATSU, içmesuyunu güçlendirme ve sağlıklı şekilde iletilmesi amacıyla Kırıkhan ilçesinde de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kırıkhan’da Hatlar Yenileniyor...Web
TV

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyunu güçlendirme ve sağlıklı şekilde iletilmesi amacıyla Kırıkhan ilçesinde de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
 
Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının görüş ile talepleri doğrultusunda da projeler hazırlayıp hayata geçirildiğini aktaran Genel Müdürlük, Kırıkhan İncirli Mahallesi’nde eskimiş durumda ve sürekli arıza vermekte olan içmesuyu hattının 500 metresinin 63’lük basınca dayanıklı borularla yenilendiğini belirtti.   
 
Geleceğe ve insan sağlığına yönelik projelerin hazırlandığını ve hayata geçirildiğine dikkat çeken İdare, vatandaşlara güçlü ve temiz içmesuyunu iletmenin yanı sıra içmesuyunda ki kayıp kaçağı minimum seviyeye çekme adına yenileme çalışmalarının süreceğinin altını çizdi.
 
Bağlantı çalışmalarının yapılmasıyla birlikte mahalledeki içmesuyu probleminin özüme kavuşacağını müjdeleyen HATSU, “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle Hatay’ın 15 ilçesinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. 
 
Kırıkhan’da Hatlar Yenileniyor... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş