Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adrenalin Tutkunları Kırıkhan’da Buluştu

6 Temmuz Kırıkhan'ın Kurtuluş gününde Off road etkinliği düzenlendi.

Adrenalin Tutkunları Kırıkhan’da Buluştu

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan'ın düşman işgalinden Kurtuluşunun 79. Yılı dolayısıyla düzenlenen Festival kapsamında Kırıkhan’a bağlı Kurtlusoğuksu Göleti mevkii boş arazide yapımı tamamlanan yeni Off-Road Pistinde gösteri düzenlendi.
İlçemizde ilk kez düzenlenen off Road etkinliğinde ilçe halkı gösterileri heyecanla izlerken şoförlere sık sık tezahürat yaptılar.  Off Road Grubu üyelerinin heyecanlı ve nefes kesen gösterileri sonrasında Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ’da Off Road aracıyla piste çıkarak Off Road Grubu üyelerinden ve vatandaşlarımızdan hem büyük beğeni hemde alkış aldılar.
Gösterilerin tamamlanmasına müteakip Off Road kulüpleri Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürüne Off Road'a vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket verdiler. Daha sonra ise ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından Off Road kulüplerine ve sürücülerine katılım belgesi verildi.
Off Road Etkinliğine; İskenderun Off Road Kulübü, Kilis Ofroad Kulübü, Kilis Hüroff Ofroad Kulübü, Çukurova Ofroad Kulübü, Kadirli Ofroad Kulübü, Dörtyol Ofroad Kulübü ve Osmaniye Ofroad Kulübünün üyeleriyle birlikte, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı Hasan Bilgili, İlçe Tarım Müdürü Ali Temizkan, Ak parti ilçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Kurum Müdürleri, Basın mensupları ve ilçe halkı katıldılar. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar