Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payasspor Afyonkarahisar’da Kampa Girecek

Payas Spor'da yeni yönetim,renklerine bağladığı futbolcuları bir birleri ile kaynaşması için kamp programını şekillendirdi.

Payasspor Afyonkarahisar’da Kampa Girecek

Spor   A+a-

 Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor'da Osman Tufan Başkanlığındaki yeni yönetim, bir taraftan transfer çalışmalarına ağırlık verirken, diğer bir taraftan da renklerine bağladığı futbolcuları bir birleri ile kaynaşması için kamp programını şekillendirdi.
Payas Spor Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımızı titizlik içerisinde sürdürüyoruz. Görüşmelerini sürdürdüğümüz futbolcular var. Kesin anlaşma sağlandığı taktirde isimlerini açıklamaya devam edeceğiz. Teknik Direktörümüz Semih Tokatlı'nın raporları doğrultusunda eski ve yeni futbolcularımızın bir birleri ile kaynaşması için kamp programı hazırladık. Takımımız 10 Temmuz tarihinde Afyonkarahisar Korel oteli tesislerinde kampa girecek. 21 Temmuzda futbolcularımıza 3 gün izin vereceğiz. 24 Temmuz tarihinde yapacağımız 2. etap kamp çalışmalarımızı İkbal oteli tesislerinde sürdürüp 4 Ağustos tarihinde tamamlayacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş