Skip Navigation Links

Suriyeliler Bu Kez Belen'de Olay Çıkardı

Hatay'ın Belen İlçesi'nde Suriyeli mülteciler Belen li 4 genci darb etmesi sonucu kavga çıktı Suriye ile Türk vatandaşların kavga etmesi sonucu başlay

Suriyeliler Bu Kez Belen'de Olay Çıkardı

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın Belen İlçesi'nde Suriyeli mülteciler Belen li 4 genci darb etmesi sonucu kavga çıktı Suriye ile Türk vatandaşların kavga etmesi sonucu başlayan gerginlik sonrası, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu vatandaşlar sokağa döküldü.Toplam 7 kişi göz altına alınırken ilçeye çok sayıda polis ve jandarma gönderildi. 
 
İlçede gece sıralarında ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle Suriyeli sığınmacılar ile 4 Türk arasında kavga çıktı. Kavganın ardından ilçede çıkan söylentiler üzerine, çok sayıda vatandaş sokağa döküldü. Araçlarıyla ve yürüyerek konvoy halinde yürüyen vatandaşlar, kavganın çıktığı mahalleye toplandı. çok sayıda polis, kalabalığın dağılmasını istedi.Hatay'dan çevik kuvvet polisi ile özel harekat polislerinin yanısıra çok sayıda jandarma da takviye kuvvet olarak ilçeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri alınıp Polis Suriyeli mültecileri kampa götürdü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet