Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediye Spor Futbolcu Fabrikası Gibi

Süper Lig takımlarından Sivas Spor, İskenderun Belediye Spor'dan Osman Eroğlu ile Cemil Ersöz'ü renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

İskenderun Belediye Spor Futbolcu Fabrikası Gibi

Gündem   A+a-

 
Süper Lig takımlarından Sivas Spor, İskenderun Belediye Spor'dan Osman Eroğlu ile Cemil Ersöz'ü renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Turuncu Mavililerden 3 futbolcu daha profesyonel kulüp yolcusu
 

Geçmiş yıllardan beri Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştirerek adeta kapısı aşındırılan kulüpler arasına giren Hatay Süper Amatör Lig takımlarından İskenderun Belediye Spor, adeta futbolcu fabrikası gibi.
 

Bölgemizin deneyimli spor adamlarından Teknik Direktörü Mehmet Kurt'un yetiştirdiği futbolculardan 19 yaşındaki Osman Eroğlu ile 18 yaşındaki Cemil Ersöz, Sivas Spor kulüp yönetimi tarafından İskenderun Belediye Spor'dan istendi. 

İskenderun Belediye Spor'lu Osman Eroğlu ile Cemil Ersöz, yarın toplanacak olan Sivas Spor'un antrenmanlarına katılmak üzere kentlerinden ayrıldılar.

Bu iki yetenekli futbolcunun Sivas Spor'a transferi yönünde İskenderun Belediye Spor kulüp yönetiminden önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Bu arada İskenderun Belediye Spor'dan 3 futbolcudan 1'inin TFF 1. Lig, diğer ikisinin ise 3. lig takımlarına gidecekleri yönünde bilgiler gelmeye başladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş