Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bankacı Babanın Bankacı Oğlu ve Gelini Olur !

Atakaş Şirketler Grubu Finan Müdürü Erol Kurtar iki bayramı bir arada yaşadı.

Bankacı Babanın Bankacı Oğlu ve Gelini Olur !Web
TV

Magazin   A+a-

 Ramazan Bayramı’nın son günü  Erol Kurtar’ın oğlu Anadolu Bank İskenderun Şubesi çalışanı Mehmet Serdar Kurtar evlilik yolunda ilk adımı atarak Antakya’lı Fansa ailesinin güzel kızı TEB Antakya Şubesi çalışanı Fatma Fansa ile nişanlandı. 
Antakya Antikhan Plaza Düğün salonunda gerçekleşen nişan töreni oldukça görkemli geçti. Davullar eşliğinde kalabalık davetli topluluğunun alkış ve zılgıtları arasında salona giriş yapan Fatma Fansa- Mehmet Serdar Kurtar çifti yüzlerindeki heyecan ve mutluluk ifadesiyle güzel bir geleceğe ilk adımı attılar. 
Uzun yıllar bankacılık sektöründe Yapı Kredi Bankası ve Es Bank’ta çalıştıktan sonra emekli olan ve sonrasında da 1995 yılından bu yana Atakaş Şirketler Grubu finans müdürlüğü görevini yürüten Erol Kurtar, kendisi gibi bankacılık sektöründe çalışan oğlu Mehmet Serdar Kurtar ile gelini yine bankacı Fatma Fansa’nın mutluluklarını görmenin keyfini yaşadı. 
Vur patlasın çal oynasın muhteşem bir nişan töreninin en keyifli anları ise pasta kesme merasimi ve ardından nişan yüzüklerinin takılmasıyla sürdü. Pasta kesimi için bıçağı bahşiş almadan vermemekte kararlı olduğu gözlenen şef garson, aile bireylerinden bahşişini aldıktan sonra bıçağı damat ve geline teslim etti.
Heyecanları gözlerinden okunan Fatma Fansa, Mehmet serdar Kurtar çiftinin nişan yüzükleri de aile büyükleri tarafından takıldıktan sonra tebrikleri kabul ettiler. 
Dünürlerin neşesi ise evlatlarının mutluluğunu yansıması kadar güzeldi. 
 
 
 
 
 
 
Bankacı Babanın Bankacı Oğlu ve Gelini Olur ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar