Skip Navigation Links

Balıkta Lagos Farkı Arsuz’da..

Hatay’ın Arsuz ilçesi geçmiş yıllara nazaran daha yoğun bir yaz sezonu yaşıyor.

Balıkta Lagos Farkı Arsuz’da.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Yeni işletmeler ve yatırımlarla büyümeye devam eden Arsuz’da denizle iç içe yaşayan halkı lezzetli Akdeniz balık türleriyle buluşturmayı amaçlayan Lagos Balık Evi hizmete girdi. 
Akdeniz’in serin sularında yetişen besin değeri yüksek ve en lezzetli balık türlerini bölge halkıyla buluşturmayı amaçlayan Lagos Balık Evi, nezih bir mekanda lezzetli menüsüyle hizmete girdi.
İddalı bir açılış yapan Lagos Balık Evi, Devlet Demir Yolları tesisleri yanındaki Arsuz Kent Meydanı’nın karşısında hizmete girdi. 
Arsuz ilçesinin iki sevilen siması işadamları Sahil Ekenel ve Ziya Ulus tarafından dizayn edilen Lagos Balık Evi, konsepti ve lezzetli balık ürünleriyle ilk günden büyük beğeni topladı. 
Protokol üyelerinin Ramazan Bayramı’nın birinci günü olması ve çeşitli nedenlerle katılamadığı Lagos Balık Evi’nin açılışında davetlilere hitap eden İşletme Ortağı Özlem Ulus, Akdeniz balığını Hatay mutfağıyla bütünleştirip kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, yerli ve yabancı turistler ile Arsuz halkının aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan oluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Gözcüler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karataş, İşadamları Rasim Gümüş ve  Nevzat Gümüş’ün Lagos Balık Evi ortakları Ziya Ulus ve Sahil Ekenel’le birlikte kestikleri kurdelenin ardından tüm davetliler açık büfe ikramlardan alarak lezzet testi yaptılar. 
Lagos Balık Evi, lezzetli ürünleri, usta aşçıları, sunum farkı ve de her bütçeye uygun fiyat politikasıyla balık sevenlerin uğrağı olacak. 
 
 
 
Balıkta Lagos Farkı Arsuz’da..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet