Skip Navigation Links

İsdemir’de Yine Yeni Yeniden Çelik İş !!!

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi yetkilileri,sıcak ve samimi bir bayramlaşma gerçekleştirdiler.

İsdemir’de Yine Yeni Yeniden Çelik İş !!!

Gündem   A+a-

 Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi yetkilileri, İsdemir, Karayolları sahasında düzenledikleri bayramlaşma etkinliğiyle, sıcak ve samimi bir bayramlaşma gerçekleştirdiler. İsdemir’de yeniden yetkili sendika olan Çelik-İş’e mensup üyeler, yetki sevinciyle Ramazan Bayramı bayramlaşmasını daha bir coşkuyla gerçekleştirdiler. Yüzlerin güldüğü bayramlaşmada, ayak üstü samimi sohbetler gerçekleştirildi.
Düzenlenen bayramlaşma törenine Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri Rifat Alpboğan, denetim ve disiplin kurulu üyeleri, temsilciler, Karayılan Mahallesi muhtarı Osman Baltacı ve Çelik-İş’e üye işçiler katıldılar.
 
Şube Başkanı Mehmet Demir "İSDEMİR'DE TOPLANMA ALANINDAKİ ADRES ÇELİK-İŞ'TİR"
 
Bayramlaşma sonrası kısa bir değerlendirme yapan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir “ İsdemir’de yeniden yetkili sendikalı olmamız oldukça sevindirici bir gelişmedir. Geleceğe umutla bakmak ve güzel günler görmek adına son gelişmeyi yarınlarımız için bir umut olarak görüyoruz. İsdemir’de, sendika anlamında tek toplanma ve güç adresi Çelik-İş Sendikasıdır. Tüm arkadaşlarımızı Çelik-İŞ Sendikası çatısı altında görmek isteriz. Her bir emekçinin bize üye olmak yoluyla desteği, bizim, sendikamızın ve konfederasyonumuzun gücüne güç katacaktır. Gün Çelik-İş’te toplanma, dayanışma ve güç birliği oluşturma günüdür. Hak arama mücadelemiz eskisinden daha diri ve güçlü olmak zorundadır. Tüm güzellikleri gerçekleştirme gücüne sahibiz. Yeter ki beraber olalım, bir olalım. Tüm emekçilerimizin bundan sonraki bayramları çok daha güzel kutlamalarını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet