Skip Navigation Links

Payas Spor 5 Futbolcu İle Resmi Sözleşme İmzaladı

Transfer komitesi Başkanı Bekir Tufan, '4 Futbolcuyla da prensipte anlaştık. Bayramdan sonra resmi sözleşme imzalayacağız.'

Payas Spor 5 Futbolcu İle Resmi Sözleşme İmzaladı

Gündem   A+a-

 
Transfer komitesi Başkanı Bekir Tufan, "4 Futbolcuyla da prensipte anlaştık. Bayramdan sonra resmi sözleşme imzalayacağız."
 
Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, transfer sezonunun açılmasının ardından daha önce prensipte anlaştığı futbolcular ile resmi sözleşme imzalamaya başladı. Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, iç ve dış olmak üzere 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzaladı. Transfer komitesi Başkanı Bekir Tufan, " Payas Sporumuzu laik olduğu yere getirebilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Yeni sezon öncesinde arkadaşlarımız ile yaptığımız değerlendirme sonucunda 4 futbolcu ile prensipte anlaştık. Bayramdan sonda resmi sözleşme imzalayacağız" dedi. Payas Spor transfer komitesi üyesi Derman Gözükara, yaptığı açıklamada, "Dış transferde geçen sezon Sancaktepe Spor'da forma giyen Koray Kurt (27 yaşında -Forvet) ile 2 Yıllık, Ankara Adliye Spor'da oynayan Necmi Çoban (24 yaşında-Sağ kanat) 1 yıllık, iç transferde ise Rıdvan Peker (22 yaşında-orta saha) 2 yıllık, Mehmet Ali Yenilmez (27 yaşında-Defans) 1 yıllık, Deniz Karadeniz (23 yaşında-orta saha) 1 yıllık resmi sözleşme imzaladık" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet