Skip Navigation Links

Dörtyol Devlet Hastanesi Yönetiminden Anlamlı Ziyaret

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Dörtyol Devlet Hastanesi Yönetimi ve Çalışanları

Dörtyol Devlet Hastanesi Yönetiminden Anlamlı Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Dörtyol Devlet Hastanesi Yönetimi ve Çalışanları, Kadir Gecesi Münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı   İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri sakinlerini  ziyaret etti. 
SEVGİ EVLERİNDEKİYAVRULARIMIZLA SEVGİMİZİ PAYLAŞTIK
 
Hastane Yöneticisi Başhekim Uzm. Dr. AdemTakış;   Çocuk evlerindeyaşayan yavrularımızın kandillerini,  hediyelerle birlikte, sevgilerimizi vermek suretiyle kutlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını, Kandiller; İnsanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik,dayanışma ve paylaşma duygularını arttıran, Ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.
 
ZİYARETLERE DEVAM EDİLECEĞİNİ…
 
Takış; Dörtyol Devlet hastanesi yönetimi olarak, İnsanımızın değer yargıları arasında var olan sevgi, şefkat ve merhametduygularınınartırılması için çocuklarımızı senenin bir günü değil her zaman ziyaret edilmesini bu ve buna benzer ziyaretleri daha sık gerçekleştireceklerini söyledi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik eder, milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini dilerim” Dedi.
İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleriyönetimi ve sakinleri, ziyareti gerçekleştiren Dörtyol Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet