Skip Navigation Links

Muhtar Güllü’den Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Mahalleye Yaptığı

Muhtar Güllü’den Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

Gündem   A+a-

 
Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Mahalleye Yaptığı Çalışmalardan Dolayı Teşekkür Etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Organ Gazi Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü,”Yapımı süren kilit parke taş döşeme çalışmaları için Başkanımız Seyfi beye ve emeği geçen belediye personeline teşekkür ediyoruz. Şuanda mahallemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yayla mahallemizdeki yollarda parke taşı döşeme çalışmalarımız hızla ilerliyor. Başkanımız sürekli bizimle iletişim halinde. Çeşitli nedenlerle bozulan yollarımız daha da güzelleşiyor. Bu taş döşeme çalışmaları bittiğinde mahallemiz daha güzel olacak” diye konuştu.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

İskenderun’da her noktaya her mahalleye eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kapanan beş belde ve 11 köyde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerin aksamaması noktasından bölge muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Bizler halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Tek amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmek “diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet