Skip Navigation Links

Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İftar

İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Öğretmenlere yönelik iftar yemeği programı düzenlendi.

Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde  İftar

Gündem   A+a-

 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Öğretmenlere yönelik iftar yemeği programı düzenlendi.
 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl 2. yapılan organizasyon okul bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen İftar yemeğine Okul Müdürü Erkal Yiğit, müdür yardımcıları ve öğretmenler aileleri ile birlikte katıldı.
 
Programda İlahiler ve Kuran´ı Kerim Tilaveti icra edildi. Ardından iftar duası yapıldı.
 
 
İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erkal Yiğit
 
Okulumuzun tüm eğitim çalışanlarını ve onların aile bireylerini böyle bir arada görmekten bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle müşerref olduğumuz bir dönemde geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar sofrasında sizlerle bulunmaktan duyduğum bahtiyarlığı ifade etmek istiyorum” diye belirtti.
Okul Müdürü Erkal Yiğit,okulun akademik başarısına değinirken sözlerine şöyle devam etti: Sizlerde takdir edersiniz ki 2010-2011 eğitim öğretim yılında öğretmen lisesi olarak açılan okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren Anadolu İmam Hatip lisesine dönüşümü gerçekleştirmiştir. 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren Fen ve Sosyal bilimler lisesi müfredatı uygulayan Hatay’ın ilk ve tek proje okulu olmuştur. Sene başında 9. Sınıflara yerleşen 102 kız-erkek proje öğrencilerimizin ise yerleştirme puanları 483-368 arasındadır. Önümüzdeki yıl alacağımız 90 kişilik kız-erkek kontenjanımızda puanımızın 500 ile 430 arasında olacağını ümit ediyoruz.  İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak akademik başarımızı ispatlamış durumdayız. Bunu gururla sizlere ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
 
Konuşma ve yemeğin ardından Okul Müdürü Erkal Yiğit öğretmenler ile sohbet etti.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet