Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Baştuğ Metalurji İlklere Devam Ediyor!..

Baştuğ Metalurji, her mecrada olduğu gibi üretim kalitesi ve çeşitliliğinde de; zirve neredeyse orada olmaya devam ediyor.

Baştuğ Metalurji İlklere Devam Ediyor!..

Ekonomi   A+a-

 Türkiye demir-çelik sektörünün lokomotif firmalarından Baştuğ Metalurji, her mecrada olduğu gibi üretim kalitesi ve çeşitliliğinde de; zirve neredeyse orada olmaya devam ediyor. Baştuğ, UK Cares firması tarafından sertifikalandırılan; nükleer santraller, mega projeler ve yeşil binalarda kullanılan yapı çeliğini üretebilme yetki belgesine sahip ilk ve tek Türk firması oldu. Nükleer yapıların ve mega projelerin yapısal özelliklerinin farklılığı ve üstün nitelik gereksinimleri için son derece önemli bir ürün sertifikası kazanan Baştuğ Metalurji, yenilikçi çalışmaları ile sektörde öncü marka olmaya devam ediyor.
 
UK CARES; hammaddelerin işlenmesinden, çelik ve inşaat ürünlerinin imalatı ile müşteriye ürün tesisi veya teslimatına kadar tedarik zincirindeki tüm aşamaları kapsayan ve ilgili tüm sektörler tarafından kabul edilen UKAS’tan akrediteli uluslararası geçerli bir kuruluştur. 
 
Yarım asırlık tecrübeye sahip Baştuğ Ailesinin, 2008 yılında başlayan yeni yatırımları olan Baştuğ Metalurji, “Yeni bir vizyon, daha güçlü bir yapılanma, modern yatırımlar ve her gün artan üretim” mottosuyla kurumsal ve teknolojik altyapı çalışmalarını tamamladı. 155 bin m2’si kapalı olmak üzere 700 bin m2’lik bir arazi üzerine kurulu üretim tesislerinde, yıllık 2 milyon ton sıvı çelik işleme kapasitesine ulaşan Baştuğ Metalurji, Türkiye’nin en büyük demir-çelik üreticilerinden biri olarak sadece ülkemizin değil, dünyanın demir-çelik ihtiyacını karşılayan bir marka olma vizyonuyla üretmeye ve büyümeye devam ediyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar