Skip Navigation Links

Tahsin Kabaali’den Alkışlanan İcraatlar

Tüm altyapı ve enerji yatırımlarını tamamlayan Antakya OSB eğitime yatırım yapacak.

Tahsin Kabaali’den Alkışlanan İcraatlar

Ekonomi   A+a-

 Hatay Antakya OSB’nin genel kurulu Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Üyelerin oy birliğiyle dördüncü dönem için yetki verdikleri Tahsin Kabaali başkanlığında yönetim kurulu, OSB’nin doğal gaz yatırımını tamamlayarak sanayiciye yüzde 45 tasarruf imkanı sundu. 
Konuşmasında altı yıldır yatırımcılar eliyle yönetilen Antakya OSB’de yatırımlarda gelinin noktaya dikkat çeken Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, doğal gaz yatırımının sanayiciye enerji konusunda en büyük imkanı sunduğuna dikkat çekerek, yüzde 45 tasarrufla yıllık  2.5 milyon TL’nin sanayicinin cebinde kaldığını söyledi. 
Türkiye’de bakanlıkların iş güvenliği denetimlerinden geçmesinin çok zor olduğu dönemde Antakya OSB’de tüm sanayicilere bedelsiz olarak verilen OSGB hizmeti ile birlikte denetime tabi tutulan Antakya OSB’de faaliyet gösteren 16 sanayi kuruluşunun tamamının bu denetimlerden kusursuz ve eksiksiz bir şekilde geçtiklerini belirten Başkan Tahsin Kabaali, yeni dönem için eğitime yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. 
Antakya OSB’de ayırılan 35 bin metrekare alana meslek lisesi ve meslek yüksek okulu yaptırarak sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasını hedeflediklerini belirten Tahsin Kabaali, yaptıkları ve yapacaklarıyla da üyelerin tamamının teveccühleriyle yeni dönem için vize aldı. 
 
Yönetim ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu; 
YÖNETİM KURULU
1. Tahsin KABAALİ
2. Mehmet KILIÇLAR
3. Ahmet TANER
4. Nail GÜVEN 
5. Şafak Murat SÖZER
DENETLEME KURULU
Necmettin KARAOĞLAN 
2. Yusuf AKEMOĞLU
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet