Skip Navigation Links

HBB'nin Yaptığı Sosyal Faaliyetlerden Dolayı Teşekkür Ediyoruz

Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Hatay’da gerçekleştirilen sosyal faaliyetlerde

HBB'nin Yaptığı Sosyal Faaliyetlerden Dolayı Teşekkür Ediyoruz

Gündem   A+a-

 
Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon,  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Hatay’da gerçekleştirilen sosyal faaliyetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Savaş’ın kalıcı hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ifade eden Kimyon, mesajında,
“Hatay ilimiz 1.544 bin nüfusa sahip olup, bu nüfusa ek olarak son 6 yıldır 400 bin civarında Suriyeli mülteci de ilimiz içerisinde barındırmaktadır. Merkezi hükümetten gelen ödenek ilimiz nüfusu olan 1.544 bin kişiye göre gönderilmekte olup 400 bin civarındaki Suriyeli mültecileri düşündüğümüz zaman gönderilen bu ödeneğin yetersiz olduğu görülmektedir.
 
Hatay ilimiz özellikle büyükşehir olduktan sonra büyükşehir belediyemiz on beş ilçenin tamamına eşit hizmet götürmek için büyük uğraş ve gayret göstermektedir.
2021 EXPO’yu ilimize kazandırarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini göstermiş, ilimizde yapılacak olması ile de yalnız bölgemiz açısından değil ülkemiz açısından da ilimiz büyük önem kazanmıştır.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından, sosyal sorumluluk kapsamında ilimiz genelinde ve tüm ilçelerimizde faaliyete geçirilen sosyal marketler, toplumsal yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma kültürüne büyük katkı sağlamaktadır.
 
HATMEK’te açılan kurslar hem kadınlarımıza hem de öğrencilerimize aynı zamanda okul sonrası yeni meslek edinmek isteyenlere büyük katkı sağlamaktadır.
Yıllardır ihmal edilen fuarlar büyükşehir belediyesinin katkısıyla yapılmaya başlanılmış ve halkımız tarafından büyük teveccüh görmüş, özellikle kitap fuarı bölgemizin en fazla ziyaret edilen fuarı olmuştur.
 
Bunun yanında ilimiz genelinde ve okullarda gençleri spora yönlendirme amacıyla etkinlikler düzenlenmiştir.
 
Okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi, tiyatro ve konser etkinlikleri, sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalar ve bunun gibi projelerin hayata geçirilmesi bizleri mutlu etmektedir.
Hatay Kent Konseyi olarak bizlerde tüm ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek ilimizin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri ayrıntılı bir raporla ilgili kurumlarla paylaşacağız.
Hatay Kent Konseyi olarak yapılan güzel hizmetlerin her zaman arkasında olduğumuz gibi bundan sonra da yanlarında olup desteklerimizi sürdüreceğimizi bildirir ilimize yapmış olduğu kalıcı hizmetlerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet