Skip Navigation Links

Tekebaşı İlkokulu Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Samandağ Belediye Başkan Yardımcı M.Ali Kamacı,Samandağ Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi , Belediye Meclis Üyesi Metin Eryılmaz

Tekebaşı İlkokulu Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkan Yardımcı M.Ali Kamacı,Samandağ Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi , Belediye Meclis Üyesi Metin Eryılmaz ,Muhtar Kenan Elmas ,Okul aile birliği başkanı Nesib Belli,Okul Müdürü Semir Arslan ve Çok sayıda davetli katıldı.
 
Tekebaşı İlkokulu Müdürü Semir Arslan konuşmasında:”Dayanışma gecesi hepinizin bildiği gibi geleceğimizin yapı taşları olan çocuklarımıza daha kaliteli eğitim öğretim ortamını oluşturmak için yapılmaktadır. Son iki yılda hepinizin desteğiyle okulumuz daha iyi bir yere geldi. Okulumuzun ısınma  sorunu en önemli sorundur.Bu sorunu çözmek için sizinle el ele vereceğiz.Ve Hep birlikte zorlukları aşacağız.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı’ya,Mahalle Muhtarımız Kenan Elmas’a,şık mobilya sahibi Sinan Karataş’a,,İskender Esmer’e,Uysal Kuyumculuğa,Raşit Çay’a ,ve siz değerli velilerimize teşekkür ederim. Bu özel günde sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyor.İyi eğlenceler diliyoruz.”dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet