Skip Navigation Links

Arsuzlular HBB’nin İftar Sofrasında Buluştu

HBB,11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle il genelinde özlenen eski Ramazanları yaşatan iftarları Arsuzlu vatandaşlarla buluşturdu.

Arsuzlular HBB’nin İftar Sofrasında BuluştuWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Mübarek Ramazan ayında Hatay halkını kardeşlik sofralarında buluşturan ve iftar sofrasında vatandaşların mutluluğuna ortak olmayı sürdüren HBB, birlik ve beraberlik içerisinde tutulan oruçların, açılan iftarların ve duaların beraber yapılmasına vesile oluyor.
Arsuz ilçesi Gümüş Hotel’de gerçekleştirilen kardeşlik sofrasına Başkan Savaş’ın yanı sıra Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, CHP İlçe Yönetimi ve Arsuzlular katılım gösterdi.

ORUÇLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE AÇILIYOR

İftar yemeğinde barış, kardeşlik, bereket ve huzur için dualar edilerek oruçlar açıldı. Arsuzluları bir araya getiren kardeşlik sofrasında vatandaşlara çorba, türlü, yoğurt, hurma ve tatlı ikram edildi.
Hatay'da birlik ve beraberliği pekiştiren ve kardeşlik sofrasında vatandaşları bir araya getiren HBB, Ramazan Ayı boyunca çeşitli etkinlik ve iftar yemekleri ile Hataylıları buluşturmaya devam edecek

 
 
 
Arsuzlular HBB’nin İftar Sofrasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet