Skip Navigation Links

Uzman Dişhekimi Ali Rende Çare Olacak

İskenderun ilk ve tek Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanına kavuştu.

Uzman Dişhekimi Ali Rende Çare Olacak

Sağlık   A+a-

 Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dişhekimi Ali Rende’nin İskenderun 5 Temmuz Caddesi Özsüren Plaza No 9 kat 2 adresindeki kliniğinde çene cerrahisi, yetersiz çene kemiğini genişletme prosedürleri, gömülü dişlerin çekimleri, implant uygulamaları, çene kemiği kisti tedavisi, yaygın apse gibi sıkıntılı durumlara müdaheleler üniversite hastanelerine gitme ihtiyacını ortadan kaldıracak şekilde yapılabilecek. 
2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dişhekimi Ali Rende, 2012 yılında Dişhekimliği Uzmanlık Sınavı (DUS) ile İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde uzmanlık eğitimine başlamaya hak kazandı. 2017 yılında Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak mezun oldu.
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dişhekimi Ali Rende’nın kliniğinde, Çene Cerrahisinin ilgi alanları olan gömülü dişlerin çekimleri, implant uygulamaları, yetersiz çene kemiğini genişletme prosedürleri, ağız boşluğu ve çene kemiğindeki kistlerin tedavileri, yaygın ve şiddetli apselerin tedavileri, eklem rahatsızlıklarının tedavileri ve travma sonucu meydana gelen kırık tedavileri konularında hizmet veriliyor. Şartların uygun olduğu durumlarda genel anestezi altında operasyonlar gerçekleştirilebiliyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet