Skip Navigation Links

Başkan Nehir’den Bisiklet Turuna Destek

Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak , Dünya Çevre Günü Etkinliği Kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik

Başkan Nehir’den Bisiklet Turuna Destek

Gündem   A+a-

 
Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Özlem Fırıncıoğulları   Berrak , Dünya Çevre Günü Etkinliği Kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında Samandağ Belediyesini ziyaret etti.
 
 Samandağ Boran Bisiklet  Spor Kulübü  Başkanı Özlem Fırıcıoğulları Berrak 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek bisiklet turu etkinliği kapsamında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'i ve Samandağ Belediye Başkan yardımcısı M.Ali Kamacı'yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Samandağ Belediye Başkanı Yardımcısı M.Ali Kamacı  Boran  Bisiklet kulubü’ne kask hediye ettiler. Kaskları bisikletçilere takdim edeceğiniz ifade Kulüp başkanı Berrak ,duyarlılığından dolayı Samandağ Belediyesine teşekkür etti.
 
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı :”Boran Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Özlem Hanım bizleri ziyaret ederek bu anlamlı etkinliğe davet etti. Biz her zaman çevre dostu kampanyaların,insan ,doğa dostu etkinliklerin destekçisi olduk.Bu çalışmayı da destekliyoruz.Özellikle çevre haftasında bu etkinliğin yapılması anlamlıdır.Yerel yönetim olarak teknik  belediyecilik faaliyetlerimizin yanında sosyal kültürel etkinlikleri de destekliyoruz.Bu ziyaretlerinde kendilerine kask hediye ettik. Etkinliklerini daha güvende yapmaları  ve örnek teşkil etmeleri  amacıyla  kask takdim ettik. Yerel yönetim olarak gücümüz yettiğinde sporun ve sporcunun yanında olacağız. “dedi.
 
Samandağ Boran Bisiklet  Spor Kulübü  Başkanı Özlem Fırıcıoğulları Berrak:Dünya Çevre Günü Etkinliği Kapsamında 03 Haziran 2017 Cumartesi Günü Yapılacak Bisiklet Turu Etkinliği’miz Sabah Saat 08.00 de öncelikle katılımcılarımızın  ellerindeki balonları Gökyüzüne bırakması, ardından doğa dostu ve gönüllüsü bisiklet severlerin  ellerindeki uçan balonları Temiz bir dünya,Temiz bir doğa dileğiyle  gökyüzüne uğurlamasıyla Cumhuriyet Parkından başlayacak ve Meydan Tatil Köyüne gidilerek “Yaşanabilir Bir Dünya İçin” Dilek Fenerlerimizi gökyüzüne bırakacağız  tekrar cumhuriyet parkına geri dönülmesiyle sonlandırılacaktır.Belediye Başkanımız Mithat Nehir'e ,Belediye Başkan Yardımcımız M.Ali Kamacı'ya ,Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik'e ,Samandağ Emniyet Müdürü Mustafa Ateş,Samandağ Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo ve Büyün destekçilerimize teşekkür ederim. "dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet