Skip Navigation Links

Doğa Koleji Dünya Vatandaşı Yetiştiriyor

'Avrupa Tiyatroyla Birleşiyor' temalı AB projesinin 2. kısa dönem öğrenci hareketliliği Macaristan'ın Tokaj şehrinde gerçekleşti.

Doğa Koleji Dünya Vatandaşı YetiştiriyorWeb
TV

Eğitim   A+a-

  İskenderun Doğa Koleji'nin  "Aynı Sahnenin Farklı Yıldızları" isimli
"Avrupa Tiyatroyla Birleşiyor" temalı AB projesinin 2. kısa dönem öğrenci hareketliliği Macaristan'ın Tokaj şehrinde gerçekleşti.
 
Bu projeyle geliştirilen işbirliği; proje ekibine, ilgili akademik çevreye ve Türkiye'ye katkı sağladı.
Uluslararası alanda Türkiye’nin rol almasına ve AB ve uluslararası normlara uyulmasına katkı sağlamış ve milli kültür/ürünlerin tanıtılması gerçekleşti.
 
Projeden nitelikli akademik yayın, araştırmacı yetiştirilmesi, yeni proje üretilmesi, farklı bilim/teknoloji alanlarında kullanılabilme vb. gibi çıktı ve sonuçların elde edilebilme potansiyeli oluşturuldu.
 
Hareketlilik kapsamında öğrencilerin edindiği profesyonel yurt dışı tecrübesi ve EUROPASS hareketlilik belgesi,  üniversite hayatlarına ve iş yaşamlarına zemin oluşturdu. Ayrıca dil ve kültürel farklılık alanında farkındalığı teşvik ederek dil öğretimi ve öğrenimi konusunda iyileştirme, program ülkeleri ile ortak ülkeler arasında işbirliği ile eğitim öğretimin uluslar arası boyutunu güçlendirme, beceri eksikliği yaşanan alanlara odaklanma, yeterliliklerin Avrupa Yeterlilikler Çerçevesine uygun olarak geliştirilmesi, yeteneklerin ve niteliklerin tanınması ve belgelendirilmesi, uluslararası boyut, çok dillilik kazanımları edinildi. 
 
 
Doğa Koleji Dünya Vatandaşı Yetiştiriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet