Skip Navigation Links

Bu Gururu Alkışlayın!

Yelken yarışları nefes kesen müsabakalara sahne oluyor.

Bu Gururu Alkışlayın!

Spor   A+a-

  Bu müsabakaların okullar arası Türkiye finallerinde Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinden Firdevs Yeğin Küçük Kızlar Optimist Türkiye ikincisi, İrem Sütlü Yıldız Kızlar Optimist Türkiye ikincisi olurken, yine Sütlü ailesinin gururu N. Mert Sütlü de Küçük Erkekler Optimist Türkiye yedincisi oldu. 
 
İskenderun Yelken Kulübü yönetimi, hocaları ve sporcuları arasında yaşanan mutluluk kadar öğrencilerin öğrenim hayatlarını sürdürdükleri Namık Kemal Ortaokulu’nda da mutluluk ve gurur hakimdi. 
 
Firdevs Yeğin, İrem ve Mert Sütlü kardeşlerin başarısı ise sosyal medyada büyük yankı buldu. 
 
Tüm yelken sporcularının mutluluğunu paylaşan Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç ve evlatları İrem ve Mert Sütlü’nün bu başarıları elde etmesinde önemli payı olan baba Mustafa Sütlü’nün mutluluk ifadeleri herkesi duygulandırmaya yetti. 
 
Okullar arası Türkiye finallerine katılma fikrinde ısrar ettiği ve bu başarıda önemli pay sahibi olduğu belhirtilen Yelken hocası Gökhan Durkal da teşekkür metninin en müstesna bölümünde yerini alırken, sporculara sponsor olan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, bu gurur tablosunun finansıyla da baş tacı edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet