Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eatright Hizmete Girdi

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yıldız Bor’un kızı Beslenme ve Diyet Uzmanı Seher Begüm Bor, sağlıklı yaşamın sırlarını paylaşacak.

Eatright Hizmete GirdiWeb
TV

Sağlık   A+a-

 Doğru Beslen İyi Yaşa sloganıyla açılan Eatright isimli iş yeri Hatay’ın iş ve siyasetçilerini de buluşturdu. 
 
İskenderun ve bölge halkına hizmet verecek olan Seher Begüm Bor, insanlarımıza doğru beslenme ve diyet konusunda sağlıklı yaşamın kapılarını açacak. 
 
Siyaset ve işhayatında başarılarıyla adından sıkça bahsettiren Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediye Meclis Üyesi Yıldız Bor’a büyük bir gurur yaşatan Beslenme ve Diyet Uzmanı Seher Begüm Bor, iletişim gücü ve misafirlerine gösterdiği yakın ilgiyle annesinin izinden gittiğini gösterdi. 
Açılışın ötesinde siyaset ve işdünyasını bir araya getiren büyük bir buluşmaya vesile olan Beslenme ve Diyet Uzmanı Seher Begüm Bor, gördüğü ilginin keyfini çıkarırken, davetlilerin beslenme ve diyet konularındaki sorularını da yanıtladı. 
İş yerinin açılışını, Arsuz Kaymakamı Musarı Sarı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, Hatay Büyükşehir ve ilçelerin belediye meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda İskenderun halkı katıldı. 
Kalabalık davetli topluluğunun iştirak ettiği işyerini açılış kurdelesini protokol üyeleri hayırlı olması dilekleriyle kestiler.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eatright Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar