Skip Navigation Links

İskenderun Devlet Hastanesi Türk Musiki Korosu Büyüledi

Koronun 'Hemşirelik Haftası' nedeniyle verdiği özel konser izleyenleri tarafından tam not aldı.

İskenderun Devlet Hastanesi Türk Musiki Korosu Büyüledi

Gündem   A+a-

 
Koronun "Hemşirelik Haftası" nedeniyle verdiği özel konser izleyenleri tarafından tam not aldı. Koro Şefi Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr.Ahmet Birol Özelçi, Koro Başkanı Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Gülten Önen, Sunumu Ameliyathane Eğitim Hemşiresi Seçil Mercimek ve ses sanatçısı ve Kanun üstadı Sezgin Çengel'in desteği ile muhteşem konser büyüledi.
 
 
Konserde Türk Musikisinden, Türk Halk Müziği'nden ve Türk Pop Müziği'nden çok güzel örnekler vardı. Koristlerin tamamı sağlık görevlilerinden oluşu ve başarılı olmaları izleyenleri etkiledi.
 
Ayrıca bu inanılmaz koro haricinde çok güzel sürprizler de vardı.
 
Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Özkan Çeliker'in oynadığı Harmandalı oyunu ilgi odağı olurken Fuat İnan'ın şiir okuması ile birlikte koristlerin çocukları ile şarkı söylemeleri çok duygu dolu anlar yaşattı.
 
Konserin sonunda Hastane Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım'a, Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Mete Burakçin'e, Sağlık Bakım Müdiresi Zübeyde Akkuş'a, Otelcilik Hizmetleri Müdürü  Mehmet Akçiçek'e, Mali İşler Müdürü Lütfü Maraşlı'ya, Koro ve Koro şefi Dr. Ahmet Birol Özelçi'ne Teşekkür edilip çiçek sunumu yapıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet