Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’li Öğrenciler +1 Engeli Ortadan Kaldırıyor!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

İSTE’li Öğrenciler +1 Engeli Ortadan Kaldırıyor!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Hemen her alanda sosyal sorumluluk projelerine imza atan İSTE’li öğrenciler bu kez de önlüklerini giyerek 2 gün boyunca DownCafede garsonluk yaptılar.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Deniz ve Liman İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk proje dersleri kapsamında İskenderun sahilinde bulunan Down cafede 2 gün boyunca dezavantajlı bireylerle birlikte gönüllü olarak garsonluk yaptılar.
 
İSTE'liler +1 Engeli Ortadan Kaldırıyor” sloganı ile yola çıkan 14 öğrenci, downsendromlu bireylerin yanında olarak sosyalleşmelerine katkı sağlamaya ve onlara toplumun bir parçası olduklarını göstermeye çalıştılar. Oldukça keyifli vakit geçiren gençler 2 gün boyunca sabah 9’dan akşam 5’e kadar birlikte servis yaptılar.
 
Hazırladıkları proje hakkında bilgi veren öğrenciler, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiler: “İskenderun Teknik Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri olarak sosyal sorumluluk proje dersi kapsamında böyle bir çalışma yaptık. Proje ile downsendromlu bireylerle birlikte vakit geçirdik, onların yanında olup kendilerini anlamaya çalıştık, birlikte derslere girdik. 2 gün boyunca onlarla beraber garsonluk yaptık müşterilerle ilgilendik. Beraber geçirdiğimiz sürede gördük ki onların yüzündeki gülümseme her şeye değer.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş