Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Referandumda MHP’nin Katkısı Yoktur Diyenlere Sert Tepki!

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’ndan Referandumda MHP’nin Katkısı Yoktur Diyenlere Sert Tepki!

Referandumda MHP’nin Katkısı Yoktur Diyenlere Sert Tepki!Web
TV

Gündem   A+a-

 MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, referandum sonuçları hakkında kara propagandalara karşılık çok sert açıklama da bulundu.
 
MHP’li Ahrazoğlu, ‘mesele ülkeyse gerisi teferruattır’ diyen her insanın MHP’nin görüşleri doğrultusunda hareket ettiğini, başka türlü düşünceyi kabul etmediklerini belirterek, “MHP’nin referanduma katkısını yüzde 2-3 oranında söylüyorlar. Bunu neye göre ölçmüşler. Ellerinde oy metremi vardı” diyerek tepki gösterdi.
 
Yeni Anayasa değişikliği yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi öncelikle MHP’nin desteğiyle TBMM’den geçtiğini ve daha sonra da halkın 16 Nisan’da son noktayı koyduğunu belirten MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, “Milletin huzuruna gelen anayasa değişikliğine yüzde 51.4 oranında evet denilmiştir. Bunun neticesi alınmış ve bu işe artık nokta konulmuştur. Yerel olarak Hatay ve İskenderun’a baktığımızda kim ne derse desin, MHP’nin katkısı yüksektir.  Kim ne söylerse söylesin, MHP il ve ilçe teşkilatlarıyla Sayın liderimiz Devlet Bahçeli TBMM’de ve ülke genelinde vermiş olduğu kararın arkasında durmuştur. Bu yasayı getirin ülkemizdeki kaos ortamını ve hukuksuzluğu önleyelim demiştir. Ve nitekim bunların sonuçları 16 Nisan’da alındığında bir takım köşe yazarları, bir takım insanlar kendilerine göre yorum yapmıştır. MHP’nin katkısının oyunun yüzde 2-3 oranında olduğunu söylemişlerdir. Ellerinde neye göre ölçmüşler. Hangi sandığa baksanız MHP’nin oyunu saymanız mümkün mü? Oy metre mi vardı ellerinde? Neye göre değerlendiriyorlar? Var mı ellerinde böyle bir belge bilgi yok. Ancak biz Hatay’daki referandum çalışmalarını AK Partiden daha aktif ve faal olduğumuzu çalışmalarımızla gördük. Hatay’ın her ilçesine, her mahallesine, her köşesine gittik. İl başkanlığımız ayrı bir ekip, ilçe teşkilatlarımız ayrı bir ekip, her yere, her köşeye ulaştık ve niçin ‘Evet’ denmesi noktasında MHP neden bunun arkasında durduğunu izah ettik. Bizim için asıl olan ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması ve geleceğimizle ilgili kaygılar. Bu kaygıların ve kaos ortamının çıkarılıp hukuki bir zemine çekilmesiydi. Burada da MHP bu süreci kendisi yönetmiştir. Gerek mecliste, gerekse halk oylamasında MHP gerekli performansı göstermeseydi ve halkımızın birçoğunun da takdiri bu yöndedir. MHP olmasaydı bu referandumda ‘Evet’ çıkmazdı. MHP her nokta da her yerde ‘Evet’ oyunun sağlanması için çalışmıştır. ‘Mesele ülkeyse gerisi teferruattır’ diyen her insan MHP’nin görüşleri doğrultusunda hareket etmiştir. Başka türlü düşünceleri asla kabul etmiyoruz. Eğer ellerinde bunu diyecek belge ve bilgi var ise ortaya koysunlar görelim” dedi.
 
Referandumda MHP’nin Katkısı Yoktur Diyenlere Sert Tepki! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş