Skip Navigation Links

Samandağ Bisiklet Kulübü Başkan Nehir’i Ziyaret Etti

Samandağ Boran Bisiklet Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak ve yöneticiler Belediye Başkanı Mithat Nehir'i Makamında ziyaret ettiler.

Samandağ Bisiklet Kulübü Başkan Nehir’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Samandağ Boran Bisiklet Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak ve yöneticiler Belediye Başkanı Mithat Nehir'i Makamında ziyaret ettiler.
 
Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Özlem Fırıcıoğulları Berrak Kulüp çalışmaları hakkında açıklama yaptı.Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü  Başkanı Özlem Fırıcıoğulları Berrak Kulüp çalışmaları hakkında açıklama yaptı.
 
Berrak açıklamasında “Bisiklet özgürlüktür;  sloganıyla yola çıkarak kurduğumuz “Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Derneği” nin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.
 
Daha  bir ay kadar kısa süre önce kurduğumuz Bisiklet Kulübü’ müz halkımızın büyük teveccühlerine mazhar olmuştur. Bir ay gibi kısa sürede 1. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamından Cumhuriyet Parkından Hz. Hızır Makamına Bisiklet Turu etkinliği düzenledik.
 
Yakın zamanda dünya çevre günü kapsamında da etkinlik yapmak üzere çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Bir sonraki basın açıklamamızda bu etkinliğimizin detaylarını sevgili gençlerimize ve Spor sever  halkımıza duyuracağız.
 
Kurulduğumuz ilk günden bu yana   mümkün olan en yüksek katılımı sağlamak amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşları İle  STK ve Özel Sektör temsilcileriyle  işbirliğine önem veren kulübümüz bu çerçevede 24 Mayıs 2017 tarihinde Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat NEHİR’ e Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber nezaket ziyaretinde bulunduk. Öncelikle sağlıklı bir toplum için olmazsa olmaz şart olan hareketli bir toplum ile spor ve özelde bisiklet spor’unun gelişmesi için görüş alışverişinde bulunduk.Belediye Başkanımız Sn.Mthat Nehir’e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet