Skip Navigation Links

Başbakan Binali Yıldırım’dan İsmail Soylu’ya Teşekkür

Başbakan Binali Yıldırım 22. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili İsmail Soylu’ya bir teşekkür mesajı gönderdi.

Başbakan Binali Yıldırım’dan İsmail Soylu’ya Teşekkür

Gündem   A+a-

 
Soylu; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 998 Gün Aradan Sonra Yeniden Genel Başkanımız”
 
Başbakan Binali Yıldırım 22. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili İsmail Soylu’ya bir teşekkür mesajı gönderdi.
 
            Başbakan Binali Yıldırım tarafından 22. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili İsmail Soylu adına gönderilen imzalı mesajda; “Milletimizin emanetini aldığımız günden itibaren bütün vesayet odaklarına ve her türlü zorluğa göğüs gererek Türkiye sevdamızı büyüttük ve demokratik istikrar ile ekonomik büyüme başta olmak üzere son 15 yılda ülkemize muhteşem eserler kazandırdık.Partimizin her kademesindeki yol arkadaşlarımız her görev değişikliğini bir bayrak yarışı olarak görme olgunluğunu ve erdemini göstermiştir.Sizler milletvekili sıfatlarınızla TBMM çatısı altında demokrasiye, hukuk devletine ve her alanda milli iradeye sahip çıktınız.Yaptığınız hizmetlerle ve siyasetimize kattığımız değerlerle hem partimizi hem de Türkiye’yi büyüttünüz.Partimizin birliğini, dirliğini, siyasetimizin ilkelerini özenle korudunuz. Ülkemize canla başla hizmet ettiniz. AK Parti kimliğine ve davasına bağlılığınızı ve aidiyetinizi her daim sürdürdünüz.Zor zamanlarda birlik ve beraberliğimize güç verdiniz. 15 Temmuz’da demokrasiye darbe indirmek isteyen terör örgütüne karşı bütün varlığınızla milli iradeye sahip çıktınız.Davamız ve ülkemiz için göstermiş olduğunuz çaba ve gayret her türlü takdire şayandır. Sizlere en içten minnet, şükran ve takdirlerimi sunuyorum.Sizlerle birlikte taşıdığımız millete hizmet bayrağını gelecekte daha yükseklere çıkarmanın çaba ve gayreti içindeyiz.Bu süreçte ülkemizin siyasi istikrarı ve demokratik yürüyüşü için tarihi bir adım atarak Cumhurbaşkanlığı Sistem Değişikliğini 16 Nisanda milletimizin eliyle hayata geçirdik.Bu tarihi adımla birlikte inşallah gücüne güç katan Türkiye’miz için yeni ve daha aydınlık sayfa açılacaktır.Bu vesileyle, yaklaşmakta olan Ramazan ayının manevi ikliminin birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katmasını Allah’tan diliyorum.Siz değerli dava arkadaşımın ve aile efradınızın Ramazanını tebrik ediyor sağlık, afiyet ve mutluluklar diliyorum.Sevgi ve saygılarımla” denildi.
22. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili İsmail Soylu önceki gün gazetemize gelerek 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılan AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresine katıldığını belirtti ve; “AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 998 gün aradan sonra 1414 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Bu sadece bir genel başkanlık değişimi değil, bir sistem değişiminin ilk önemli adımıydı. Bu kongremizle vesayet sisteminin topluma dayattığı devlet ve siyaset ayrımı bitirilmiş oldu. Siyaset Allah’a şükür normalleşti. Bundan sonra güzel ülkem için yeni bir değişim süreci başlayacak. Bu vesileyle tüm hemşerimin aziz ve mübarek ramazan ayını en kalbi duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet