Skip Navigation Links

Miniklerden İnanılmaz Sahne Performansı

Geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle açılışını yapan ve kısa sürede ilçemizde okul öncesi eğitim kurumları arasında ayrıcalıklı bir yer edinmeyi başara

Miniklerden İnanılmaz Sahne Performansı

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle açılışını yapan ve kısa sürede ilçemizde okul öncesi eğitim kurumları arasında ayrıcalıklı bir yer edinmeyi başaran Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü geçtiğimiz bir yıl içerisinde miniklere edindirdikleri bilgi ve beceriyi geçtiğimiz hafta sonu yaptıkları bir gösteriyle velilerin beğenisine sundu.
İşletmeciliğini emekli eğitimci Emel Çınar ile Zehra Çınar’ın yaptıkları Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Kırmızı salonunda minikleriyle beraber velilerin huzuruna çıktı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü işletmecisi Emel Çınar bir konuşma yaparak; “Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın eğitim ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmak, yalnızca bireylerin değil ülkemizin gelişimi ve kalkınmasına destek olmaktır. Bu kapsamda yavrularımızı geleceğe hazırlıyoruz. Nesillerin tam donanımlı yetişmesi için eğitimin önemini unutmayarak bu alanda öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
İlk gösteride 2-3 yaş gurubu Minik Kelebekler sahne aldı. Minik Kelebekler yaşlarından beklenmeyecek bir ustalıkla sahne hakimiyetlerini ortaya koyarken veliler alkışlarla tempo tuttu. 3-4 yaş gurubunda ikinci sahne Minik Eller’indi. Hababam sınıfındaki ‘Delisin Delisin’ şarkısıyla sergilenen sahneyi velilerine sunan minikler herkesin yüzünde tebessümler açtırdı.
4-5 yaş gurubu ise sahneye en son çıktı. Çalışkan Arılar gurubu isimlerine yakışan arı kostümleri ve önlerindeki çiçekleriyle velilerinin hayranlığını kazandılar. Arı rondunu büyük bir başarıyla ve müzik eşliğinde sergileyen miniklerin hareketleri yapmadaki kazandıkları beceri ise Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübünde verilen denge, dikkat ve beden eğitimindeki başarının da ispatı niteliğindeydi.
Arada bireysel olarak sergilenen hiphop gösterisi, okunan Bayrak Şiiri ve İzmir Marşı büyük alkış alırken velilerde eşlik etti.
Tüm sınıflara verilen İngilizce eğitiminin de çocuklardaki kazanımını ortaya koyan İngilizce gösterisi yine velilerin takdirini topladı.
Minikler Atatürk Çocukları rondunu sahneledikten sonra Afacanlar Kreş ve Çocuk Kulübü Yöneticileri, Öğretmenleri ve minikleriyle final de veliler ile beraber 10. Yıl Marşı’nı ayakta seslendirdiler.     
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet