Skip Navigation Links

Erhan Aksay Turnuvası Heyecanı Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuv

Erhan Aksay Turnuvası Heyecanı Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası heyecanı devam ediyor.
 
 
Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antakya Belediye Başkan Yardımcısı merhum Erhan Aksay'ın anısına her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın destekleriyle, Nazım Koka Futbol Sahası ve HBB Esentepe Futbol Sahası’nda gerçekleştiriliyor. 
 
 
TARAFTARLAR TAKIMLARA TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ
 
 
Nazım Koka Halı Sahası’nda gerçekleştirilen maçlar Oktay Çağlar 4-Samandağ El Mina İnşaat 3, Oğuzata Kültür Derneği 3- Turunçlu Demir Spor 3, Karsulular Derneği 2- Narlıca Ataçil 1, Hatay İdman Yurdu 2-Milli Eğitim Spor 2 ile sonuçlandı.
 
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçlarda, taraftarlar takımlara tribünden destek verdi. Tribünden maçı destekleyen taraftarlara mercimek çorbası ikram edildi.
 
 
SEVGİ, KARDEŞLİK VE DOSTLUK MAÇLARI DEVAM EDECEK
 
Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bu yıl 33’üncüsü düzenlenen ve içerisinde sevgi, kardeşlik ve dostluk temalarını içeren Erhan Aksay Futbol Turnuvası önümüzdeki günlerde de devam edecek. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet