Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şerif Tosyalı'ya ‘Yılın En Başarılı Genç İşadamı’ Ödülü

Refleks Gazetesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği ‘Refleks Lokomotif Ödülleri’ sahiplerini buldu. Geceye damga vuran isimlerin başında

Şerif Tosyalı'ya ‘Yılın En Başarılı Genç İşadamı’ Ödülü

Gündem   A+a-

 
Refleks Gazetesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği ‘Refleks Lokomotif Ödülleri’ sahiplerini buldu. Geceye damga vuran isimlerin başında genç ve başarılı işadamı Şerif Tosyalı yeraldı. Tosyalı Holding’e azmiyle, inancıyla, doğru yönetim anlayışıyla büyük katkı sağlayan Şerif Tosyalı’nın girişimleri ödüllerle taçlanıyor. Refleks Gazetesi’nin ‘Yılın En Başarılı Genç İşadamı Ödülü’, Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı’ya verildi.
 
‘İKİ DEĞERLİ HEDEFİM, BENİ HUZURUNUZA TAŞIDI’
 
Sheraton Oteli’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, “Sayın Valim, sayın Milletvekillerim, Sayın STK’larımızın, akademik ve iş dünyamızın kıymetli üyeleri.. Eğitim kariyerine başlarken kendime bir hedef belirlemiştim. Bu hedef yeteneklerim doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaktı. Çok şükür bu hedef beni eğitim kariyerimde iyi noktalara getirdi. İş hayatımda buna bir hedef daha ekledim. O da dürüst olmaktı, Çok şükür bu iki değerli hedef beni sizlerin huzurunda sahneye getirdi. Biz Tosyalı Holding olarak 60 yıllarda başlattığımız sanayi serüvenine bugün Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak yoluna devam ediyor. Bu sebepten ötürü gururluyuz” dedi.
 
‘GURURLUYUZ’
 
Şerif Tosyalı konuşmasının devamında, “Tosyalı Holding güçlü etik değerlere sahip olan, çalışanlarına değer veren, yapmış olduğu çevre yatırımları ile doğayla içiçe yaşayan, kazandığını kazandığı topraklara iade eden, finansal açıdan en yüksek kurumsal endeksleri yakalayan ve her zaman inovatif ürünler geliştirebilen bir şirket olmayı başardı, hamdolsun. Biz yeni nesile düşen bundan sonraki görev ise, Tosyalı Holding’i Dünya’nın en saygın şirketleri arasına yazdırmak olacaktır. Bana bu ödülü layık gören tüm Refleks Gazetesi okurlarına, idarecilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bu ödülü Tosyalı Ailesi’nin tüm mensupları, tüm mesai arkadaşlarım ve dünümüze, bugünümüze ve yarınlarımıza inanan tüm iş ortaklarımız adına alıyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden ise, iş dünyası ile olan birlikteliklerinin kendilerine de dinamizm kazandırdığını kaydetti. Firmaların ürettiği her markayla, her ürünle kendilerinin de mutlu olduğuna dikkat çeken Özden, “Yaptığınız her ihracattan bizler de gururlandık. Çektiğiniz her sıkıntıda biz de üzüldük. Aşmakta zorlandığınız her yolda biz de zorlandık. Aslında bu yolda beraber yürüdük. Tanıtımınıza katkı sağlamaya çalıştık. Ben ve arkadaşlarım üretimin kutsal olduğuna inanıyoruz” dedi. Özden, bölge ekonomisinin ‘Oscar’ları olarak değerlendiren Lokomotif Ödülleri’nin her yıl iş dünyasının motivasyonuna katkı sağladığını kaydetti. Okurların her dalda en az 10 başarılı iş insanı ve kuruluşa birbirine yakın oy gönderdiğini, bu nedenle jürinin karar verirken zorlandığını söyledi. Özden, bölge iş dünyası temsilcilerini güzel bir gecede bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.
 
Bölgenin haftalık ekonomi gazetesi Refleks’in geleneksel hale getirdiği ‘Refleks Lokomotif Ödülleri’ de gecede sahiplerini buldu. 13 dalda ödülün verildiği gecede, Yılın En Başarılı Genç İşadamı Ödülü ise, Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı’ya verildi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş