Skip Navigation Links

Dörtyol Belediye Spor'un 'Na Mağlup' Başarısı

Dörtyol Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, Türkiye 3. Liglerde mücadele eden 103 takım arasında yenilgi yüzü görmeyen tek takım unvanını elinde bulund

Dörtyol Belediye Spor'un 'Na Mağlup' Başarısı

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, Türkiye 3. Liglerde mücadele eden 103 takım arasında yenilgi yüzü görmeyen tek takım unvanını elinde bulundurarak Play-Off'a çıktı....

2016-2017 Futbol Sezonu Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grubunda mücadele eden Dörtyol Belediye Spor, ligin son haftasında deplasmanda yapılan karşılaşmada Şanlıurfa Gençlik Spor ile 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Ligi 68 puan ile tamamlayan Dörtyol Belediye Spor, Kadın Futbol takımı Play-Off'ta mücadele etmeyi daha önceki haftalarda garantilemişti.

103 TAKIM ARASINDA YENİLGİSİ OLMAYAN TEK TAKIM...

Sezon Başından bu yana 24 karşılaşma oynayan Dörtyol Belediye Spor Kadın Futbol takımı, 22 galibiyet 2 karşılaşmadan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Türkiye 3. Liglerde mücadele eden 103 takım arasında hiç yenilgisi yüzü görmeyerek bir rekora imza atan Dörtyol Belediye Spor, bu başarısına bir başarı daha ekledi.

Liglerde rakip fileleri 134 kez havalandıran Dörtyol Belediye Spor, kendi kalesinde de 7 gol gördü. Türkiye liglerinde attığı 134 golle " Türkiye liglerinde en fazla gol atan takım", yediği 7 golle de "En az gol yiyen takım" unvanını da elinde bulunduruyor.
Dörtyol Belediye Spor Teknik Direktörü Aydın Fatih Kahveci, " Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy'a teşekkür ediyoruz. Ligi yenilgisiz tamamlayarak Play-Off'ta mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzdeki sezonda Türkiye Kadınlar 2. Liginde mücadele etmeyi arzuluyoruz. Bu başarımızda her zaman yanımızda olan Dörtyollu taraftarlarımıza ve ter döken tüm sporcularımıza ayriyeten teşekkür ediyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet