Skip Navigation Links

Toprakkale'li Çocuklar ‘Şarkıyla Sallanan Salıncak’ı Çok Sevdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, çocukları yaşama hazırlamak ve onların ufku açık bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla birbirinden

Toprakkale'li Çocuklar ‘Şarkıyla Sallanan Salıncak’ı Çok Sevdi

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, çocukları yaşama hazırlamak ve onların ufku açık bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla birbirinden nitelikli kültür-sanat etkinlikleri düzenliyor.
 

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Sertaç Demir’in yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Önal’ın yazdığı dostluk, paylaşım ve sevginin bütün engelleri aşarak insanları birbirine bağlayan önemli faktörlerden biri olduğunu, kibir ve bencilliğin ise insanı sadece yalnızlığa ve çaresizliğe mahkum edeceğinin anlatıldığı "Şarkıyla Sallanan Salıncak” adlı çocuk oyunu, 20 Nisan Cumartesi günü Topraklı Belediyesi’nin özel daveti üzerine Toprakkale ilçesindeki miniklerle buluştu.

Oyunu öğrencilerle birlikte izleyen veliler, sanatsal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek geleceğimizin teminatı olan çocuklara tiyatro sevgisini aşılayan ve onların sorgulama ve öğrenme becerisi kazanmalarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet