Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesinden Yeni Hizmetler

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde modern şehircilik esaslarına göre İlçe genelinde kalıcı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Samandağ Belediyesinden Yeni Hizmetler

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde modern şehircilik esaslarına göre  İlçe genelinde kalıcı çalışmalar gerçekleştiriliyor.
 
Samandağ Belediyesi, Şehrin genelinde  başlattığı yol, kaldırım, park, semt pazarı   ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.  Yenilenen cadde sokaklar kentin çehresini değiştirirken, Samandağ Semt pazarı, yeni park çalışmaları kent halkı tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.
 
Toplamda 7100 metrekare olan semt pazarının yapımının sonuna yaklaşıldığı ifade edilirken ilçenin trafiğini rahatlatacak,vatandaşların daha nezih bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacağı belirtildi.
 
Samandağ Çevlik yolunun bozulan kısımlarını tamir edildiğini belirten Samandağ Fen işleri müdürlüğü ekipleri ,Çevre yolunun yapım aşamasında çevlik- deniz yolunun çalışmalardan dolayı yıprandığını çalışmaların bitiminde yolun kalıcı bir beton asfalt ile kaplanacağını ifade ettiler.
 
Fen işleri müdürlüğü ekipleri kaçak ve sit alanına kurulan yapılarla ilgili yıkım çalışmalarının başlatıldığını belirttiler.
 
Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri 5 yeni parkın yapımının devam ettiği bu parklardan bir tanesinin 8 dönüm olduğu kurtderesi mahallesinde bulunduğunu belirttiler. Sutaşı Mahallesinde 2 yeni parkın yapılacağını,çiğdede ve deniz mahallelerinde bir yeni parkın yapımı için çalışmalara başlanacağını belirttiler. 
 
Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Eski yıpranan konteynerlerin  yeni  konteynerlerle değiştirildiğini belirterek uçkunlarla mücadelenin, daha temiz bir kent için çalışmaların  sürdürüldüğünü ifade ettiler.
 
Ayrıca Deniz sitesi  Uğur mumcu caddesinde çalışmaların sonuna gelindiğini belirten yetkililer uğur mumcu caddesinde şehircilik esasları açısından önemli bir çalışma gerçekleştirildiğini ifade ettiler.
 
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR
 
1-Avcılar mahallesi Altunlar sokak’ta parkeye hazırlık çalışması 2-Nazım Hikmet Ran caddesinde yol temizlik, düzenleme çalışması3 -Teke başı mahallesinde ara yollarda temizlik çalışması devam ediyor.4-Atatürk mahallesi yeni semt pazarı dolgu çalışması 5-Kurt deresi mahallesi 30. sokakta Yol dolgu ve tesviyesi 6-Yeni Mah liman mevkide yeni yol çalışması7-Kuş alanı mahallesi 105. Sokakta yol yapım çalışmaları 8-Cemal Gürsel mahallesinde yol açma çalışması 9 –Çevlikte bir kaçak yapının yıkım işi gerçekleştirildi.10-Tekebaşı mahallesi futbol sahası yolu elek altı tesviye çalışması yapıldı.11-Deniz çelik yolu arası yol genişletme çalışması yapıldı 12-Teke başı mahallesinde yol kaplama çalışması yapıldı.
 
13-Mağaracık mahallesinde yol tesviyesi yapıldı.14-Deniz mahallesinde Uğur Mumcu parke altı serme çalışması yapıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet