Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Gençlerin Doğa Gezisine Ev Sahipliği Yaptı

Samandağ Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında doğa gezisi düzenledi.

Samandağ Belediyesi Gençlerin Doğa Gezisine Ev Sahipliği Yaptı

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında doğa gezisi düzenledi.  Geziye Genç tema ve Avrupa birliği öğrenci topluluğu,Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu Hülya Nehir,Chp Samandag İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ,CHP Samandağ Gençlik kolları ,CHP Samandağ  Kadın Kolları üyeleri katıldı. Çevlikte bulunan öğretmen evinde başlayan yürüyüş titus tüneli,beşikli mağara, Hıdırbey Musa Ağacı,Vakıflı köyünde devam etti.    
 
 Samandağ Belediyesi tarafından Atatürk resimli şapka,tişört ,su dağıtıldı. 
 
Samandağ Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi Kurucusu Hülya Nehir:”Atatürk'ü  Anma gençlik ve spor bayramı çerçevesinde Genç tema,Avrupa Birliği öğrenci topluluğunu Samandağ Belediyesinin ev sahipliğinde ağırladık.Atatürk’ü anlamaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde gençlerle dayanışmaktan mutluluk duyduk.İlçemizin tarihi ören yerlerini gezdiriyoruz. Çok büyük bir kültür mirası üzerinde oturduğumuzun göstergesi olması açısından en az 10 uygarlığa ev sahipliği yapmış bir memleketin çocukları olarak gençlerle kaynaşmaktan,aynı ortamı solumaktan memnuniyet duyduk.”dedi.
Öğrenci Temsilcileri :”Samandağ Belediyesinin düzenlemiş olduğu Avrupa birliği öğrenci topluluğu ve genç tema’nın katılım sağladığı step projesinde yer aldığımız bu güzel günde Samandağ Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramında bu güzel özel günde  bölgeyi ziyaret etme fırsatı sundukları için teşekkür ediyoruz.”dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet