Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir dizi çalışma programı için gittiği Başkent Ankara’da,

Başkan Seyfi Dingil Ankara’da Temaslarda Bulunuyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir dizi çalışma programı için gittiği Başkent Ankara’da, İskenderun’un geleceğini ilgilendiren projeler için önemli temaslarda bulunuyor.
 
Belediyenin Bakanlıklardaki işlerini takip etmek üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ankara temaslarını sürdürüyor.
 
Projeler ile ilgili bakanlıklara ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Bölge milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve bürokratlarımız ile her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar“dedi.
 
 
VALİ TOPACA VE SPOR TOTO’YA ZİYARET
 
Ankara ayrıca Ankara Valisi Ercan Topaca ve Spor Toto Teşkilat Başkan yardımcısı Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil,” Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Kentimize yapılması planlanan spor sahaları ile değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah kısa bir süre Spor Toto yetkilileri İskenderun’a gelerek çalışmalara başlayacaklar. Halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ankara programımızı çok verimli geçiriyoruz. Her zaman çalışmalarımızda bizlere güç veren vekillerimize teşekkür ediyorum. Yapılan görüşmeler ve ziyaretler ilçemizin gelişimi noktasında büyük bir önem arz etmektedir. Biz bu yolda dur durak bilmeden çalışıyoruz. “şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar