Skip Navigation Links

Kaynaşma ve Dayanışma Kermesinde Coşku!

İskenderun Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu öğretmen ve okul aile birliği tarafından düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü.

Kaynaşma ve Dayanışma Kermesinde Coşku!Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu öğretmen ve okul aile birliği tarafından düzenlenen yılsonu etkinliğinde öğretmen ve öğrenci velilerinin hazırladığı gıda yiyecek içecek ürünlerinden oluşan kermes yoğun ilgi gördü. Kermese İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri eğitim gönüllüsü hayırsever iş adamı Engin Vayısoğlu’da katıldı.
Okul Müdürü Bekin Durur kermesin düzenlenmesinden dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrenci velilerine teşekkürlerini belirtirken, hayırsever iş adamı Vayısoğlu’na da katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Etkinlik çerçevesinde okul bahçesinde kurulan çadır içerisindeki stantlar gezilerek davetliler tarafından gezildi. Kermeste hediye çekilişleri de gerçekleştirildi. En büyük hediye ise kırmızı bir bisikletti. Çekilişi gerçekleştiren hayırsever iş adamı Vayısoğlu kazananı okuduğu anda öğrenci velisinin çığlıkları, mutluluğu herkes tarafından alkışlandı. 
Ayrıca gerçekleştirilen çekilişte çeyrek altın da minik bir öğrenciye çıkmasıyla, öğrencinin mutluluğu da görülmeye değerdi.
Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte kermeste öğretmen, öğrenci ve veliler güzel bir gün geçirmenin ve stres atmanın zevkine vardılar.
 
 
 
 
 
Kaynaşma ve Dayanışma Kermesinde Coşku! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet